Norimaki eli sushirullat

20 min
0
0

Norimaki eli sushirullat

GL
LA
MA
MU
0
0
Teksti SushiFactory
Kuvat Sari Tammikari
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 kpl)

  • 2 dlsushiriisiä
  • 5 gmerilevää (1 levy)

Täyte

  • 50 gkurkkua
  • 50 gtuoretta tonnikalaa

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Aloita valmistus täytteestä. Leikkaa kurkusta ja/tai kaloista kynänmuotoisia ja -paksuisia, norin pituisia suikaleita.

Pane norilevy bambumaton päälle kiiltävä puoli alaspäin. Levitä ohut kerros sushiriisiä norin päälle tasaisesti. Levitä yhtä tai kahta täytettä toiseen reunaan riisin päälle.

Rullaa matto taittamalla mattoa hieman reunoista. Kun löydät oikeanlaisen otteen, matto rullautuu lähes itsekseen.

Rullaa saattaa joutua jossakin kohtaa painamaan, mutta se kannattaa tehdä mahdollisimman varovasti. Kun rulla on valmis, leikkaa rullan molemmista päistä pieni pala pois. Leikkaa rulla kahtia ja molemmat puolet vielä kolmeen osaan.
Tarjoa norimakit vihreän teen tai saken kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä