Kotivinkki

Nopea parsapiiras

40 min
4
0

Nopea parsapiiras

Nopea parsapiiras tehdään valmistaikinasta ja -pestosta.
Teksti Kotivinkki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4–6 annosta)

  • 1 pktpiirastaikinaa

Täyte

  • 1nippu parsaa (vihreää tai valkoista)
  • 2 rklvalmista pestokastiketta
  • 1 rklsitruunamehua
  • rouhittua mustapippuria
  • 200 gtuorejuustoa

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN25 min

1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Voitele vuoka ja painele taikina tasaisesti vuoan pohjalle ja reunoille. Pistele pohjaan reikiä haarukalla.

3. Paista pohjaa uunin keskitasolla 200-asteessa 15 minuuttia.

4. Kuori ja paloittele parsat. Keitä niitä noin 5 minuuttia. Säästä nuppuosat piiraan päälle.

5. Sekoita parsapalat, pestokastike ja mausteet tuorejuustoon ja levitä täyte piiraspohjalle.

6. Paista piirasta vielä 10 minuuttia 200-asteisessa uunissa. Koristele piiras parsanupuilla ennen tarjoilua.

Vinkki!

Osta: valmista piirastaikinaa, parsaa, tuorejuustoa, pestokastiketta, sitruunaa

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä