Maku

Nopea katkarapukasari

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
MU
GL
4
0
Julkaistu: 19.7.2005


Ainekset (4 annosta)

  • 1 rklrypsiöljyä
  • 2 kplsipulia (pilkottuna)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (murskattuna)
  • 1 kplomenaa (kuutioituna)
  • 2 tlcurrya
  • 2 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 350 gkatkarapuja (pakaste)
  • 3 rkltuoretta tilliä (hienonnettuna)
  • 1/4 tlsuolaa
Tulosta

Kuumenna öljy kasarissa. Lisää joukkoon sipulit ja hauduta hetki.

Lisää omena ja curry. Sekoittele seosta jonkin aikaa, jotta curryn maku ehtii herätä.

Valuta ranskankerma sipuli-omenaseokseen ja kuumenna. Sekoita joukkoon viimeiseksi katkaravut ja tilli. Kuumenna varovasti, jotta katkaravut eivät sitkistyisi. Tarkista katkarapukasarin maku.

Keitetyt nuudelit tai riisi sopivat nopean katkarapukasarin kumppaneiksi.

Kommentoi »