0(0)
Nopea kasviswokki
21.6.2010
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
1punasipuli
palaparsakaalia
½kiinankaali
½kurkku
½kesäkurpitsa
1 pktherkku- tai siitakesieniä
rypsiöljyä
½ dlväkiviinaetikkaa
2 tlsokeria
1 rklperunajauhoja
1 tlsuolaa
2 dlvettä
½ dlpakastevadelmia

1. Kuori punasipuli.

2. Suikaloi tai paloittele kaikki kasvikset.

3. Kuumenna vokkipannussa tilkka öljyä ja paista kaikki kasvikset pikaisesti pienissä erissä.

4. Sekoita etikka, sokeri, perunajauhot ja suola veteen.

5. Kaada pikaisesti paistut kasvikset pannulle, lisää joukkoon hapanimelä suurus ja kuumenna vokki.

6. Lisää vokkiin lopuksi pakastevadelmat.

7. Tarjoa vokin kanssa keitettyä riisiä tai riisinuudeleita sekä chilikastiketta, soijakastiketta ja thaikalakastiketta.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo