Maku

Nopea kasvisvokki

20 min
GL
KA
LA
MA
MU
4
0


 

Tulosta
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (2 annosta)

  • 1 rklseesamiöljyä
  • 1 kplvalkosipulinkynttä (silputtuna)
  • 1/2 kpltuoretta chiliä (hienonnettuna)
  • 1 kplporkkanaa (suikaloituna)
  • 1/2 kplpunasipulia (lohkoina)
  • 50 gherkkusieniä (viipaloituna)
  • 75 gsokeriherneenpalkoja
  • 100 gparsakaalia
  • 3 rklsoijakastiketta
  • 1/2 rklperunajauhoja

Koristeluun

  • 1/2 dltuoretta korianteria

Lisäksi

  • 100 griisinuudeleita

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Kuumenna öljy vokkipannussa. Lisää valkosipuli ja chili. Lisää porkkana, sipuli ja sienet. Kääntele sekaan herneenpalot ja parsakaali. Nostele aineksia kahden puulastan avulla, kunnes kasvikset ovat juuri ja juuri kypsiä. Lisää soijakastike, johon perunajauhot on sekoitettu. Anna kastikkeen kiehahtaa. Koristele kasvisvokki korianterilla ja tarjoile keitettyjen nuudelien kanssa.

MITÄ PIDIT?
4