Kotivinkki

Nopea kantarellipasta

0
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat Kristiina Hemminki

Ainekset

  • 1 lkantarelleja
  • 2uuden sadon sipulia
  • voita tai öljyä
  • 2½ dlruokakermaa
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • persiljaa

LISÄKSI:

  • kokojyväpastaa
  • parmesaani-juustoa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Puhdista ja paloittele kantarellit. Paloittele sipulit.

2. Kuumenna rasva pannulla ja lisää joukkoon kantarellit ja sipuli. Kääntele ja kuullota niitä noin 5 minuuttia.

3. Lisää pannulle kerma, suola ja mausteet. Kuumenna seos kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

4. Tarjoile kastike pastan ja parmesaanin kanssa.

VINKKI Tämä kastike maistuu myös seuraavana päivänä leivän päällä.

MITÄ PIDIT?
0