Maku

Nopea manteli-kauramuru jälkiruokien kruunuksi

25 min
MU
3.67
0

Rapsakka kauramuru saa makua mantelirouheesta! Pientä muruannosta varten ei kannatta kuumentaa uunia, koska se syntyy näppärästi liedelläkin.
Tulosta
Teksti Taina Salovaara
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (4 annosta)

  • 25 gvoita
  • 1 dlmantelirouhetta
  • 1 dlkaurahiutaleita
  • 1/2 dlfariinisokeria

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN15 min

Sulata voi pienessä kattilassa tai paistinpannulla.

Lisää muut aineet ja paahda keskilämmöllä, kunnes seos saa paahteisen värin.

Anna jäähtyä ja murentele isoimmat kokkareet pienemmiksi.

Tarjoa muru esimerkiksi jogurtti-omenasohjon kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.67