Maku

Nopea manteli-kauramuru jälkiruokien kruunuksi

25 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Rapsakka kauramuru saa makua mantelirouheesta! Pientä muruannosta varten ei kannatta kuumentaa uunia, koska se syntyy näppärästi liedelläkin.
MU
3.8
0
Julkaistu: 15.12.2014


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 25 gvoita
  • 1 dlmantelirouhetta
  • 1 dlkaurahiutaleita
  • 1/2 dlfariinisokeria
Tulosta
  1. Sulata voi pienessä kattilassa tai paistinpannulla.
  2. Lisää muut aineet ja paahda keskilämmöllä, kunnes seos saa paahteisen värin.
  3. Anna jäähtyä ja murentele isoimmat kokkareet pienemmiksi.
  4. Tarjoa muru esimerkiksi jogurtti-omenasohjon kanssa.
Kommentoi »