Maku

Nokkospannari

40 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Perinteinen pannari saa piristystä nokkosista.
4.3
0
Julkaistu: 5.5.2015


Ainekset (8 annosta)

  • 0,5 lmaitoa
  • 2 kplkananmunaa
  • 1 tlsokeria
  • 0,5 tlsuolaa
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 50 gvoita (sulana)
  • 150 gnokkosta (hienonnettuna)
Tulosta

Leikkaa nokkosten varret pois. Huuhdo lehdet ja keitä niitä vedessä 5 minuuttia. Huuhtele lehdet kylmässä vedessä. Hienonna veitsellä. 

Sekoita maito, kananmunat, suola ja sokeri. Lisää jauhot ja sula voi sekä tietysti hienonnetut nokkoset. 

Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille. 

Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. 

Kommentoi »