Maku

Nduja-pannukakku – sekoita pannaritaikinaan salamitahnaa ja ripottele pinnalle herkkuhöysteet!

1 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h
Nduja-pannukakku on kuin pizzaa ja suolaista pannaria samalla puraisulla. Italialainen salamitahnan lisäksi pannarissa maistuvat sattumina ilmakuivattu kinkku, tomaatti ja punasipuli. Nauti täyttävänä iltapalana tai leikkaa cocktailpaloiksi rentoon juhlapöytään.
0
0
Julkaistu: 19.8.2022


Reseptin ainekset (25 palaa)

Taikina

  • 1 l maitoa
  • 3 munaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 4 rkl nduja-tahnaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl oreganoa

Täyte

  • 2 punasipulia renkaina
  • 1 rs (200 g) kirsikkatomaatteja
  • 1 pkt (200 g) ilmakuivattua kinkkua
Tulosta

Nduja-pannukakku – ohje:

  1. Sekoita kulhossa maito, munat ja jauhot. Lisää nduja, öljy ja oregano. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.
  2. Kuori ja viipaloi sipuli, puolita tomaatit, leikkaa kinkkuvii paleet kahteen osaan ja rullaa ruusukkeiksi.
  3. Laita leivinpaperi korkeareunaiselle uunipellille. Kaada taikina pellille ja laita pinnalle sipulit, tomaatit ja kinkut.
  4. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Leikkaa pan nari paloiksi ja tarjoa lämpimänä tai jäähtyneenä.
Kommentoi »