0(0)
Nduja-pannukakku – sekoita pannaritaikinaan salamitahnaa ja ripottele pinnalle herkkuhöysteet!
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h
Nduja-pannukakku on kuin pizzaa ja suolaista pannaria samalla puraisulla. Italialainen salamitahnan lisäksi pannarissa maistuvat sattumina ilmakuivattu kinkku, tomaatti ja punasipuli. Nauti täyttävänä iltapalana tai leikkaa cocktailpaloiksi rentoon juhlapöytään.
Julkaistu 19.8.2022
Maku
Reseptin ainekset
25 palaa
Taikina
1 l maitoa
3 munaa
5 dl vehnäjauhoja
4 rkl nduja-tahnaa
1 rkl oliiviöljyä
1 tl oreganoa
Täyte
2 punasipulia renkaina
1 rs (200 g) kirsikkatomaatteja
1 pkt (200 g) ilmakuivattua kinkkua

Nduja-pannukakku – ohje:

  1. Sekoita kulhossa maito, munat ja jauhot. Lisää nduja, öljy ja oregano. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.
  2. Kuori ja viipaloi sipuli, puolita tomaatit, leikkaa kinkkuvii paleet kahteen osaan ja rullaa ruusukkeiksi.
  3. Laita leivinpaperi korkeareunaiselle uunipellille. Kaada taikina pellille ja laita pinnalle sipulit, tomaatit ja kinkut.
  4. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Leikkaa pan nari paloiksi ja tarjoa lämpimänä tai jäähtyneenä.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.