Kuori ja leikkaa bataatit noin 3 cm:n kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.
Kuumenna öljy kattilassa, lisää sipulit ja valkosipulit ja kuullota pari minuuttia. Lisää bataatit ja kääntele hetki.
Lisää kattilaan vesi ja fondi. Purista joukkoon limen mehu. Kuumenna kiehuvaksi. Anna hautua, kunnes kasvikset ovat pehmenneet.
Soseuta keitto. Lisää nduja, sekoita ja kuumenna.
Tarjoa ranskankerman sekä halutessasi yrttien ja chilihiutaleiden kanssa.
Vinkki!
Syvennä makua paahtamalla. Laita bataattikuutiot ja sipulilohkot leivinpaperille pellille. Valuta päälle oliiviöljyä. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Laita kattilaan liemen kera ja jatka ohjeen mukaan.