Nauriskeitto ja pekoni-omenasalsa

0
0

Nauriskeitto ja pekoni-omenasalsa

Nauriskeitto on ihana talvikeitto! Samettisen keiton pinnalle sopii täydellisesti kuutioidut omenat, pekoni, pähkinät ja yrtit. Nauti höyryävän kuumana pakkasiltana!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 800 gnaurista
  • 400 gperunaa
  • 1 kplsipuli
  • 4 kplvalkosipulinkynsiä
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1/2 tlkurkumaa
  • 7 dlkanalientä
  • 1 lvettä
  • 2 dlkermaa
  • 1 rklsitruunamehua
  • suolaa ja mustapippuria

Pekoni-omenasalsa

  • 6 kplpekonisiivuja
  • 1 kplomena
  • 1 dlsaksanpähkinöitä
  • 1 rklpersiljaa
  • 1/2 rkloliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä