Kotivinkki

Näkkäriseiti – arjen parhaat kalapalat kuorrutetaan rapsakalla näkkileipämurulla

1 h 30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Näkkäriseiti hurmaa rapealla kuorrutuksella, joka saa ripauksen ylellisyyttä raastetusta pecorinosta tai parmesaanista. Herkullisten kalafileiden valmistukseen vaaditaan vain pari palaa näkkäriä, nippu tilliä ja pieni kannikka juustoa.
0
0


Ainekset (4 annosta)

Näkkäriseiti

  • 400 galaskanseitifileetä (pakaste)
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria
  • 25 gvoita sulatettuna
  • 3ruisnäkkileipää
  • 1 dltilliä hienonnettuna
  • 1 dlpecorino- tai parmesaanijuustoa raastettuna
Tulosta

Näkkäriseiti valmistetaan näin:

  1. Ota seitifileet sulamaan huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
  2. Pane fileet uunivuokaan ja ripottele suolaa ja pippuria pinnalle.
  3. Sulata voi. Hienonna näkkärit ja tilli. Raasta juusto. Sekoita aineet kulhossa.
  4. Levitä kuorrutus tasaisesti kalafileiden päälle.
  5. Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Tarjoa näkkäriseiti pinaattimuusin kanssa.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »