Julkaistu 29.1.2015

Nacholautanen
Reseptin ainekset (3 annosta)
Nacholautanen
- 400 gjauhelihaa
- pussillinen maissilastuja
- 3 kpliso tomaatti
- 1 kplkevätsipuli silputtuna
- 2 rklranskankermaa (rasvaa 28 %)
- 1 kpltuore jalapeno
Juustokastike
- 3-4 dlcheddar juustoa raastettuna
- 1 rkljauhoja
- dlmaitoa
Aloita tekemällä enchiladakastike (resepti alla).
Paista sen jälkeen jauheliha.
Pilko tomaatit, kevätsipuli ja jalapenot.
Raasta juusto juustokastiketta varten.
Lämmitä pieni kattila keskilämmölle ja nosta voi kattilaan.
Lisää jauhot ja sekoita. Varo ettei seos pala pohjaan.
Lisää maito ja sen jälkeen juustoraaste vähitellen.
Sekoittele miedolla lämmöllä.
Kasaa annos, aseta lautasen / tarjoiluastian pohjalle kunnon kerros nachoja. Lisää sen jälkeen jauheliha, enchiladakastiketta, juustokastiketta ja kasvikset. Nosta lusikalla ruokalusikallinen ranskankermaa annoksen päälle ja koristele tuoreilla jalapenosiivuilla.
Tarjoile heti.
Voit korvata jauhelihan myös kanalla, kanalla tai tehdä kasvisversion esimerkiksi kidneypavuilla.