Maku

Mustikkapannarit ja mansikkakastike

30 min
5
0

Mustikkapannarit ja mansikkakastike

Teksti Mervi Melasniemi
Kuvat Kirsi Salovaara
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 kpl)

  • 2 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 3 kplmunaa
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 3 rklsokeria
  • 3/4 tlsuolaa
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 1/2 tlkardemummaa
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 dlmustikoita

Tarjoiluun

  • 5 dlmansikoita
  • 2 rklhunajaa
  • 2 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Sekoita ranskankermaan munat. Mittaa jauhot ja yhdistä niihin muut kuivat aineet. Sekoita kuivat aineet ranskankerma-munaseokseen. Lisää taikinaan rasva ja pakastemustikat.

Kuumenna esim. teflonpannulla rasvaa ja paista taikinasta 10 kpl Ø noin 15 sentin pannukakkua.

Valmista mansikkakastike soseuttamalla haarukalla puolisulaneet mansikat ja mausta sose hunajalla tai vaahterasiirapilla. Tarjoa halutessasi mustikkapannukakkujen kanssa lisäksi vaahdotettua vaniljakastiketta.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä