Maku

Mustikkaiset juustosuupalat

25 min
GL
KA
LA
MU
4
0


 

Tulosta
Teksti Pekka Terävä
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

  • 150 gvalkohomejuustoa (Humu Pekka )
  • 3 dlhöyrymehua (mustikka)
  • 1 rklsokeria

Lisäksi

  • 4 rkllehtipersiljaa
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 dlmustikoita

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Ota juusto huoneenlämpöön tuntia ennen tarjoilua. Keitä mustikkamehu sakeaksi siirapiksi sokerin kera. Ota lusikalla juustosta ruokalusikan pesän kokoinen annos. Uppopaista lehtipersilja nopeasti öljyssä ja kuivata ylimääräiset öljyt pois talouspaperilla. Kokoa annos suoraan lautaselle. Tarjoa mustikkaiset juustopalat saman tien.

MITÄ PIDIT?
4