Maku

Mustikkainen suklaajuustokakku

4 h 30 min
4.7
5

Mustikkainen suklaajuustokakku

Ihanan suklainen, täyteläinen juustokakku, johon mustikka antaa mukavan lisän. Sopii vaikka isänpäivän juhlapöytään.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 kpl)

  • 250 gDigestive-keksejä
  • 100 gvoita
  • 200 gmustikkasuklaata, Fazer
  • 100 gtummaa suklaata
  • 250 gmaustamatonta tuorejuustoa
  • 2 dlkermaa
  • 250 gmascarponejuustoa

Tee näin

4 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN4 h

Murustellaan keksit leivinpaperin välissä. Sulatetaan voi ja lisätään murujen joukkoon, sekoitetaan ja levitetään irtopohjavuoan pohjalle. Laitetaan jääkaappiin odottamaan. Valmistetaan täyte. Sulatetaan ja jäähdytetään suklaa. Vatkataan kerma vaahdoksi. Sekoitetaan keskenään tuorejuusto ja mascarpone, lisätään kermavaahto mukaan. Lopuksi lisätään varovasti sekoitellen suklaa. Kaadetaan täyte pohjan päälle ja annetaan hyytyä rauhassa useita tunteja. Kakun voi tehdä valmiiksi tarjoilua odottamaan jo edellisenä päivänä. Koristellaan valmis kakku kermavaahdolla ja mustikoilla. 

MITÄ PIDIT?
4.7
Katso myös nämä