Ruoka

Mustikkahummus – villin violetti tahna hurmaa dippinä tai leivällä

5 min
5
0

Mustikkahummus – villin violetti tahna hurmaa dippinä tai leivällä

GL
KA
MA
MU
VE
0
5
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos
Oletko ikinä lisännyt hummukseen mustikoita? Se kannattaa, sillä mainion makuinen mustikkahummus on lautasen ihanin väripilkku. Kokeile ja rakastu!

Ainekset (2-4 annosta)

Mustikkahummus

  • 1 prk (275 g)kikherneitä
  • 1 dlmustikoita
  • ½ dlcashewpähkinöitä
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 rklvaahterasiirappia
  • 1 rklmaapähkinävoita
  • ½ tlsuolaa

Tee näin

5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN

Pyöräytä mustikkahummus näin:

  1. Soseuta kaikki hummuksen ainekset sauvasekoittimella, blenderissä tai monitoimikoneessa. Tarkista maku.
  2. Nautiskele mustikkahummus salaatissa, dippinä tai leivän päällä.

Voit käyttää mustikkahummukseen tuoreita tai sulatettuja pakastemustikoita, molemmat toimivat yhtä hyvin!

MITÄ PIDIT?
5