Mustikkahummus – villin violetti tahna hurmaa dippinä tai leivällä

5 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
Oletko ikinä lisännyt hummukseen mustikoita? Se kannattaa, sillä mainion makuinen mustikkahummus on lautasen ihanin väripilkku. Kokeile ja rakastu!
GL
KA
MA
MU
VE
5
0
Julkaistu: 5.9.2018


Ainekset (2-4 annosta)

Mustikkahummus

  • 1 prk (275 g)kikherneitä
  • 1 dlmustikoita
  • ½ dlcashewpähkinöitä
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 rklvaahterasiirappia
  • 1 rklmaapähkinävoita
  • ½ tlsuolaa
Tulosta

Pyöräytä mustikkahummus näin:

  1. Soseuta kaikki hummuksen ainekset sauvasekoittimella, blenderissä tai monitoimikoneessa. Tarkista maku.
  2. Nautiskele mustikkahummus salaatissa, dippinä tai leivän päällä.

Voit käyttää mustikkahummukseen tuoreita tai sulatettuja pakastemustikoita, molemmat toimivat yhtä hyvin!

Kommentoi »