Mustikkahummus – villin violetti tahna hurmaa dippinä tai leivällä

5 min
GL
KA
MA
MU
VE
5
0

Oletko ikinä lisännyt hummukseen mustikoita? Se kannattaa, sillä mainion makuinen mustikkahummus on lautasen ihanin väripilkku. Kokeile ja rakastu!
Tulosta
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (2-4 annosta)

Mustikkahummus

  • 1 prk (275 g)kikherneitä
  • 1 dlmustikoita
  • ½ dlcashewpähkinöitä
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 rklvaahterasiirappia
  • 1 rklmaapähkinävoita
  • ½ tlsuolaa

Tee näin

5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN

Pyöräytä mustikkahummus näin:

  1. Soseuta kaikki hummuksen ainekset sauvasekoittimella, blenderissä tai monitoimikoneessa. Tarkista maku.
  2. Nautiskele mustikkahummus salaatissa, dippinä tai leivän päällä.

Voit käyttää mustikkahummukseen tuoreita tai sulatettuja pakastemustikoita, molemmat toimivat yhtä hyvin!

MITÄ PIDIT?
5