Mustikkahummus – villin violetti tahna hurmaa dippinä tai leivällä

5 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
Oletko ikinä lisännyt hummukseen mustikoita? Se kannattaa, sillä mainion makuinen mustikkahummus on lautasen ihanin väripilkku. Kokeile ja rakastu!
GL
KA
MA
MU
VE
5
0
Julkaistu: 5.9.2018


Ainekset (2-4 annosta)

Mustikkahummus

  • 1 prk (275 g)kikherneitä
  • 1 dlmustikoita
  • ½ dlcashewpähkinöitä
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 rklvaahterasiirappia
  • 1 rklmaapähkinävoita
  • ½ tlsuolaa
Tulosta

Pyöräytä mustikkahummus näin:

  1. Soseuta kaikki hummuksen ainekset sauvasekoittimella, blenderissä tai monitoimikoneessa. Tarkista maku.
  2. Nautiskele mustikkahummus salaatissa, dippinä tai leivän päällä.
Voit käyttää mustikkahummukseen tuoreita tai sulatettuja pakastemustikoita, molemmat toimivat yhtä hyvin!
MITÄ PIDIT?
5
Kommentoi »