Maku

MustikkaClafoutis kardemummalla maustettuna

50 min
0
0

MustikkaClafoutis kardemummalla maustettuna

Helppo ja herkullinen mustikkapannukakku ripauksella kardemummaa.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • voita vuoan voiteluun
  • 200 gmustikoita (pakastettuja)
  • 200 granskankermaa
  • 125 gvehnäjauhoja
  • ½ tlrouhittua kardemummaa
  • 3/4 dlsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 3 kplkananmunia

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

Voitele keskikokoinen uunivuoka voilla. Kaada mustikat vuoan pohjalle. Vatkaa ranskankerma, sokeri, vaniljasokeri, kardemumma ja kananmunat hyvin sekaisin. Lisää jauhot joukkoon vähitellen samalla vatkaten. Kaada taikina mustikoiden päälle. Paista 180 asteessa kiertoilmauunissa puolisen tuntia tai kunnes pinta on saanut kullanruskean värin. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä