Mustikka-inkivääriglögi

35 min
5
0

Mustikka-inkivääriglögi

GL
MA
MU
0
5
Pakastemustikat saavat uuden elämän lämmittävänä mustikkaglöginä. Lempeä mustikka saa kivaa potkua tuoreesta inkivääristä.
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 10 dlmustikoita (pakaste)
  • 10 dlvettä
  • 3 dlfariinisokeria
  • 2 rkltuoretta inkivääriä (raastettuna)
  • 1 rklneilikkaa (kokonaisia)
  • 1 rklkardemummaa (kokonaisia siemeniä)
  • 2 kplkanelitankoa
  • 2 kpltähtianista

Terästykseen

  • 1 dlrommia (tai konjakkia)

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Valmista mustikka-inkivääriglögi näin:

Kuumenna ainekset kattilassa kiehuvaksi.

Nosta liedeltä ja anna maustua kannen alla 20 minuuttia. Siivilöi.

Terästä juoma rommilla tai konjakilla. Lämmitä vielä mustikkaglögi varovasti.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä