Maku

Mustapapu-maissisalsa grillatusta maissista

35 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
15 min
Mustapapu-maissisalsa on grilliaterian väripilkku, joka sopii mainiosti niin possun, naudan kuin broilerinkin kylkeen.
GL
KA
VE
0
0


Ainekset (4 annosta)

  • 2maissintähkää ( esikeitettyä)
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 tlk (400 g)mustapapuja
  • 1punasipuli
  • 1punainen paprika
  • 1 rkukorianteria

Kastike

  • ½ dloliiviöljyä
  • 2 rklpunaviini- tai sherryviinietikkaa
  • ½ rkl (ruoko)sokeria
  • 1 tlpunaista chilitahnaa
  • ½ tlmustapippuria
  • ½ tlsuolaa
Tulosta

Mustapapu-maissisalsa valmistuu näin:

  1. Voitele maissintähkät öljyllä ja grillaa kauttaaltaan niin, että pinta saa hiukan väriä.
  2. Irrota jyvät tähkästä veitsellä. Huuhdo ja valuta mustapavut.
  3. Hienonna sipuli ja kuutioi paprika. Hienonna korianteri.
  4. Sekoita kastikkeen aineet. Kaada kastike salaatin joukkoon ja anna maustua jääkaapissa 15 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi halstrattujen kasslerpihvien kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »