Mustapapu-maissisalsa grillatusta maissista
35 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
15 minMustapapu-maissisalsa on grilliaterian väripilkku, joka sopii mainiosti niin possun, naudan kuin broilerinkin kylkeen.
GL
KA
VE
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 13.6.2018

Mustapapu-maissisalsa grillatusta maissista
Ainekset (4 annosta)
- 2maissintähkää ( esikeitettyä)
- 1 rklrypsiöljyä
- 1 tlk (400 g)mustapapuja
- 1punasipuli
- 1punainen paprika
- 1 rkukorianteria
Kastike
- ½ dloliiviöljyä
- 2 rklpunaviini- tai sherryviinietikkaa
- ½ rkl (ruoko)sokeria
- 1 tlpunaista chilitahnaa
- ½ tlmustapippuria
- ½ tlsuolaa
Mustapapu-maissisalsa valmistuu näin:
- Voitele maissintähkät öljyllä ja grillaa kauttaaltaan niin, että pinta saa hiukan väriä.
- Irrota jyvät tähkästä veitsellä. Huuhdo ja valuta mustapavut.
- Hienonna sipuli ja kuutioi paprika. Hienonna korianteri.
- Sekoita kastikkeen aineet. Kaada kastike salaatin joukkoon ja anna maustua jääkaapissa 15 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi halstrattujen kasslerpihvien kanssa.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
0