Mustakaali-pekonipasta

20 min
3.3
1

Mustakaali-pekonipasta

Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 100 gmustakaalia
  • 1 kplsipuli
  • 170 gpekonia
  • 2 dlkermaa
  • 1 tlsitruunan raastettua kuorta (luomu)
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 400 gspagettia
  • parmesaania raastettuna

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Laita pastavesi kiehumaan. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja kuutioi sipuli. Poista mustakaalista lehtiruoti ja leikkaa mustakaali sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Kuutioi pekoni ja laita pekonikuutiot kylmään pannuun. Kuumenna pannu ja paista pekonikuutiot rapeiksi. Nosta valumaan talouspaperin päälle. Kaada pannulta turha rasva pois. Kuullota kuutioitua sipulia muutama minuutti. Lisää paloiteltu lehtikaali ja paista vielä muutama minuutti. Lisää pannuun paistettu pekoni ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kastike spagetin joukkoon, tarjoa raastetun parmesaanin kera.

MITÄ PIDIT?
3.3
Katso myös nämä