Maku

Munakoisoarrabbiata – herkullinen kasvispasta chilillä tulistetusta tomaattikastikkeesta ja paistetusta munakoisosta

20 min
KA
0
0

Munakoisoarrabbiata on chilin ystävän suosikki, joka valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta. Tulisen pastan salaisuus on rapeaksi paistetut munakoisopalat.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (3–4 annosta )

Munakoisoarrabbiata

  • 1munakoiso
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2valkosipulinkynttä
  • 1 prk (400 g)chili-tomaattimurskaa
  • 1 dlvettä
  • 1 tlsuolaa
  • chilihiutaleita tai -jauhetta

Lisäksi

  • 300 gpennepastaa
  • parmesaania

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Munakoisoarrabbiata valmistuu näin:

  1. Leikkaa munakoiso pieniksi kuutioiksi.
  2. Paista kuutiot kuumalla pannulla kahdessa erässä kauniin ruskeiksi. Hienonna valkosipulinkynnet. Lisää pannulle öljy ja valkosipulit. Sekoittele hetki, lisää tomaattimurska ja vesi.
  3. Anna hautua kannen alla 10 minuuttia, kunnes munakoiso on kypsää. Mausta suolalla. Lisää halutessasi chiliä, jos haluat ruoasta mausteisemman. Keitä pasta ja sekoita kastike pastan joukkoon. Ripottele pinnalle halutessasi parmesaaniraastetta ja viimeistele tuoreella basilikalla.
MITÄ PIDIT?
0