Munakas + juustokakku = buffetpöydän uusi vetonaula! Munakasjuustokakku maistuu mehevältä cheddarilta ja vihreältä parsalta
Kasvis
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Parsalla ja kevätsipulilla viritetty munakasjuustokakku on brunssin vetonaula. Kakun teko ei vaadi turhaa kikkailua ja valmis komeus koristellaan rennosti kasalla maukkaan rapeita herneenversoja.
Jauha suolakeksit hienoksi muruksi. Sulata voi ja sekoita se vehnäjauhojen kanssa muruihin. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 24 cm) pohjan ja reunan väliin. Voitele reunat. Painele muruseos vuoan pohjalle.
Sekoita munat, kerma, juustodippi, timjami, suola ja pippuri huolellisesti kulhossa.
Kuori parsat ja leikkaa ne noin 3 sentin paloiksi. Viipaloi kevätsipulit. Sekoita parsat ja kevätsipulit munakasmassaan ja kaada seos vuokaan.
Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Irrota reunat ja nosta vadille. Viimeistele munakasjuustokakku herneenversoilla.