Ota muna-riisipasteijoita varten voitaikina ajoissa huoneenlämpöön sulamaan. Sulatusaika on noin 1 1/2 t.
Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä, 12–15 minuuttia. Valuta siivilässä ja anna jäähtyä (älä huuhdo riisiä).
Keitä munat koviksi (noin 8 minuuttia). Jäähdytä ne kylmässä vedessä. Kuori ja hienonna munat. Sekoita ne ja mausteet riisin joukkoon.
Kauli voitaikina jauhoja apuna käyttäen noin 30 × 40 cm:n levyksi. Leikkaa levy taikinapyörällä 10 × 10 cm:n paloiksi (12 kpl).
Jaa täyte taikinapaloille. Nipistä taikinapalojen reunat yhteen. Käännä pasteijat ympäri ja kiinnitä pasteijoiden päät haarukalla.
Nosta pasteijat leivinpaperoidulle pellille. Vedä pintaan veitsellä pari viiltoa. Voitele pasteijat munalla ja ripottele pinnalle korppujauhoja. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.