4,8(8)
Mummon karpalokarkit eli lumikarpalot
6 min
{
Aktiivinen 4 min
Passiivinen 2 min
Näitä nopeita ja yksinkertaisia karkkeja pitää kaikkien kokeilla. Nostalgiset namut ovat päältä makeita, mutta purtaessa sisältä pirskahtaa karpalon kirpeys.
5.11.2015
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
1,5 dlkarpaloita
0,5 dltomusokeria
  1. Laita tomusokeri pyöreäpohjaiseen kulhoon tai syvälle lautaselle. 
  2. Kaada jäiset karpalot tomusokerin päälle ja ala pyöritellä lautasta kunnes tomusokeri on verhonnut karpalot kokonaan. 
  3. Anna karpaloiden tekeytyä hetki kunnes pintaan alkaa muodostua punaisia läiskiä. Lisää tomusokeria vielä vähän ja jatka pyörittelyä.

Vinkki!

Mikäli käytät tuoreita karpaloita, voit kastaa ne nopeasti munanvalkuaisessa, jotta tomusokeri tarttuu niihin.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo