Maku

Mummon karpalokarkit

6 min
{
Aktiivinen
4 min
Passiivinen
2 min
Näitä nopeita ja yksinkertaisia karkkeja pitää kaikkien kokeilla. Päältä todella makeat ja purtaessa sisältä pirskahtaa karpalon kirpeys.
5
0
Julkaistu: 5.11.2015


Ainekset (4 annosta)

  • 1,5 dlkarpaloita
  • 0,5 dltomusokeria
Tulosta

Laita tomusokeri pyöreäpohjaiseen kulhoon tai syvälle lautaselle. 

Kaada jäiset karpalot tomusokerin päälle ja ala pyöritellä lautasta kunnes tomusokeri on verhonnut karpalot kokonaan. 

Anna karpaloiden tekeytyä hetki kunnes pintaan alkaa muodostua punaisia läiskiä. Lisää tomusokeria vielä vähän ja jatka pyörittelyä. 

Mikäli käytät tuoreita karpaloita, voit kastaa ne nopeasti munanvalkuaisessa, jotta tomusokeri tarttuu niihin.
Kommentoi »