Kotivinkki

Muhkea leipä väli- tai iltapalaksi

25 min
0
0

Muhkea leipä väli- tai iltapalaksi

​Muhkean, ruokaisan iltapalaleivän salaisuus on juusto-kananmunakuorrute. Täytteet voi lainata vaikka lempipitsasta.
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Petri Mulari
Tulosta
Mainos

Ainekset (4-6 annosta)

  • 4-6 kplruisleipäpalaa
  • margariinia, pestoa tai chilikastiketta
  • kinkku- tai meetvurstiviipaleita
  • tomaatti- tai paprikaviipaleita
  • sinihomejuustoa
  • 3-4 dljuustoraastetta
  • 2kananmunaa

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

Täyttävä iltapalaleipä

1. Levitä leipäviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele ne margariinilla, pestolla tai chilikastikkeella makumieltymysten mukaan.

2. Nosta päälle leikkeleitä ja tomaatti- tai paprikaviipaleita. Murenna päälle sinihomejuusto.

3. Yhdistä kananmunat ja juustoraaste tasaiseksi massaksi. Lusikoi kuorrutetta tasaisesti kunkin leivän päälle.

4. Kypsennä leipiä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 7 minuuttia, kunnes kuorrute on saanut kauniin paistovärin. Tarjoa leivät tuoreen salaatin kanssa nopeana päivällisenä, viikonloppulounaana tai iltapalana.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä