Kotivinkki

Muhennos linsseistä

0
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset

  • 3 dlpunaisia linssejä
  • 2porkkanaa
  • 1 prksäilyketomaatteja
  • 200 gpakasteparsakaalia
  • 2 rklöljyä
  • 1 tlcurrya
  • 1 tljuustokuminaa
  • 5 dlkasvislientä
  • 1 rklfariinisokeria
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 tlkuivattua minttua
  • ½ tlkanelia
  • 4kevätsipulia
  • 100 gemmentalraastetta

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Huuhtele linssit. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

2. Valuta säilyketomaatit ja säästä liemi. Hienonna tomaatit. Sulata parsakaalit.

3. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää kattilaan curry ja juustokumina, sekoita hetki.

4. Lisää linssit, porkkanaraaste, kasvisliemi, tomaattipalat liemineen ja parsakaali.

5. Mausta muhennos fariinisokerilla, soijakastikkeella, mintulla ja kanelilla. Hienonna kevätsipuli.

6. Kypsennä muhennosta 10 minuuttia, lisää lopuksi juusto ja kevätsipuli. Hauduta muhennosta vielä 5 minuuttia.

Osta: punaisia linssejä, porkkanoita, säilyketomaatteja, parsakaalia, emmentalraastetta, kevätsipulia, fariinisokeria, juustokuminaa

MITÄ PIDIT?
0