Kotivinkki

Muffinssipannukakut

50 min
4
0

Muffinssipannukakut

Suloiset muffinssipannukakut paistuvat kätevästi muffinipellillä. Näissä pienissä pannareissa on paljon herkullista, rapeaa paistopintaa.
Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 kpl)

  • 3kananmunaa
  • 3½ dlkevytmaitoa
  • 3½ dlvehnäjauhoja
  • 1 rklsokeria
  • ½ tlsuolaa
  • 2 rklrypsiöljyä

Vuoan voiteluun

  • rypsiöljyä tai huoneenlämpöistä voita

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN40 min

1. Pane uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne kevyesti rikki. Sekoita joukkoon muut aineet. Anna taikinan turvota uunin lämpiämisen ajan.

2. Voitele 12:n kolon muffinipelti kevyesti rasvalla. Jaa jokaiseen koloon taikinaa 2/3 vuoan tilavuudesta. Paista pannareita noin 25 minuuttia.

3. Tarjoa muffinssipannukakut kuumina hillon tai pakastemarjojen ja jäätelön kanssa.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä