Maku

Moskovanpata – retroherkkujen aatelia

4 h
4.5
0

Moskovanpata – retroherkkujen aatelia

Retroherkku moskovanpata maistuu taivaalliselta pakkasella.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 600 gnaudan paistia (esim. sisäpaistia)
  • 2 kplsipulia
  • valkosipulin kynsi
  • 2 kplvenäläisiä suolakurkkuja
  • 2 rklsuolakurkkujen lientä
  • 2 rklhunajaa
  • 2 rklvoita
  • 2 rklvehnäjauhoja
  • 3 dlvahvaa lihalientä
  • ½ tlcayennepippuria
  • ½ tlsavustettua paprikajauhetta (hot)
  • mustapippuria myllystä
  • 100 gaurajuustoa
  • 240 gsmetanaa

Tarjoiluun

  • 2 kplvenäläisiä suolakurkkuja kuutioituna
  • perunamuussia

Tee näin

4 h
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN3 h 30 min

Ota paisti hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Kuutioi paisti. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori ja hienonna valkosipulin kynsi. Kuutioi suolakurkut. Kuumenna paistinpannussa ruokalusikallinen voita. Ruskista lihakuutiot kauttaaltaan. Kuumenna padassa ruokalusikallinen voita. Kuullota sipulia keskilämmöllä viitisen minuuttia. Lisää hienonnettu valkosipuli ja jatka kuullottamista vielä hetki. Lisää suolakurkut, suolakurkkujen liemi ja hunaja. Anna kiehahtaa. Lisää ruskistetut lihakuutiot pataan ja ripottele pinnalle vehnäjauhot, sekoita hyvin. Huuhtele pannusta maut lihaliemellä ja lisää lihaliemi pataan. Lisää mausteet pataan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää pataan smetana ja murustele aura joukkoon, kuumenna kiehuvaksi. Nosta kansi padan päälle ja laita moskovanpata uuniin 150 asteeseen. Anna moskovanpadan hautua uunissa 3 tuntia. Poista padan kansi ja anna moskovanpadan olla uunissa vielä puolituntia. Tarjoa moskovanpata kuutioitujen suolakurkkujen ja perunamuussin kera.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä