Kotivinkki

Minttusuklaaruudut

3.5
0

Minttusuklaaruudut

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 175 gvoita
  • 200 gtaloussuklaata
  • 2½ dlsokeria
  • 2 tlvaniljasokeria
  • ¼ tlsuolaa
  • 3munaa
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 250 gminttukrokanttisuklaata (Marabou)

Kuorrutus:

  • 250 gminttukrokanttisuklaata
  • 1 dlkuohukermaa
  • 25 gvoita

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Sulata voi ja taloussuklaa kattilassa miedolla lämmöllä.

2. Nosta kattila liedeltä ja sekoita suklaaseokseen sokerit ja suola.

3. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää munat suklaa-voiseokseen.

4. Rouhi minttukrokanttisuklaa. Lisää suklaarouhe ja vehnäjauhot taikinaan.

5. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipannulle. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 25 minuuttia. Taikina saa olla keskeltä hieman raakaa.

6. Anna suklaalevyn jäähtyä, mielellään seuraavaan päivään asti.

7. Paloittele kuorrutuksen minttukrokanttisuklaa kattilaan. Lisää kattilaan kerma ja voi.

8. Kuumenna ja sekoita, kunnes suklaa sulaa.

9. Kaada kuorrutus kakun päälle ja nosta kakku viileään jäähtymään.

10. Leikkaa kakku ruudukoksi.

MITÄ PIDIT?
3.5
Katso myös nämä