Maku

Minttuinen manteli-mansikkakakku

1 h 30 min
0
0

Makoisassa manteli-mansikkakakussa maistuu myös raikas minttu. Rapea mantelikrokantti viimeistelee täyteläisen kakun.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (10 annosta)

Pohja

  • 75 gmantelimassaa
  • 2 rklkuumaa vettä
  • 100 gvoita (tai margariinia)
  • 1 dlsokeria
  • 2 kplmunaa
  • 2 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1 1/2 tlleivinjauhetta
  • 2 rkltuoretta minttua (hienonnettuna)

Täyte

  • 1/2 lmansikoita
  • 1/2 dltomusokeria
  • 1 rklsitruunamehua
  • 2 rklminttua (hienonnettuna)

Kermatäyte

  • 2 dlkuohukermaa
  • 100 gmaustamatonta tuorejuustoa
  • 1 tlvaniljasokeria

Mantelikrokantti

  • 1 dlsokeria
  • 100 gmanteleita (kuorettomia)

Koristelu

  • 1/2 lmansikoita

Tee näin

1 h 30 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN45 min
MITÄ PIDIT?
0