Minipannukakut ja jogurttikastike

45 min
0
0

Minipannukakut ja jogurttikastike

Kesän söpöimmät jälkiruoat maukkaalla jogurttikastikkeella ja kauden marjoilla.
Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

Pannukakkutaikina

  • 2 kplkananmunia
  • 4 dlmaitoa
  • 2,75 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlsuolaa
  • 1,5 tlvaniljasokeria
  • 1 tlkardemummaa

Jogurttikastike

  • 1 dlkreikkalaista jogurttia
  • 1 rklranskankermaa (rasvaa 28 %)
  • 2 rkltomusokeria
  • 1,5 tlvaniljasokeria

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min

Aloita valmistamalla pannukakkutaikina. 

Vispaa kananmunat. 

Lisää maito. 

Lisää kuivat aineet ja sekoita. 

Anna taikinan turvota n. puoli tuntia. 

Lämmitä uunia 250 asteeseen. 

Kaada taikina muotteihin. 

Paista 250 asteessa 10 minuuttia ja laske sen jälkeen uunin lämpötila 225 asteeseen, jonka jälkeen tarkista että pannukakut ovat varmasit kypsyneet. 

Valmista jogurttikastike sekoittamalla jogurtti, ranskankerma ja tomusokeri. Lisää viimeiseksi vaniljasokeri. 

Pese ja kuivaa marjat. 

Anna pannukakkujen jäähtyä hetki ennen tarjoilua. Nosta jokaisen pannukakun päälle 1-2 ruokalusikallista jogurttia ja marjoja. 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä