Maku

Minestronekeitto

1 h 20 min
5
1

Minestronekeitto

Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

Keittopohja

  • 1 lluomulihaliemi
  • 500 gkuorittuja tomaatteja tölkissä
  • 2 kplkeskikokoista keltasipulia
  • 1 kplyksikyntinen valkosipuli silputtuna
  • 2 kpltuoretta selleriä
  • 150 gpakastepapuja sulatettuna
  • 1 dltuoretta persiljaa silputtuna
  • 6 kplmausteista makkaraa (esim. lammaskrakova)
  • 2,5 dltäysjyväpastaa (ei spaghettia)

Lisäksi

  • 4 rklparmesanjuustoa raastettuna
  • 4 rkltuoretta basilikaa silputtuna

Tee näin

1 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN1 h

Aloita leikkaamalla makkarat pieniksi suupaloiksi. 

Kypsennä makkarat pannulla rasvassa. 

Kun makkarat ovat valmiita, siirrä ne pannulta pois ja valmistele keittopohja. 

Pilko sipulit ja selleri. Jos käytät pakastepapuja, sulata ne hyvissä ajoin. 

Nosta sipulit ja selleri kattilaan tai kasariin ja paista rasvassa kunnes kasvikset alkavat pehmetä. 

Lisää kattilaan pavut ja kuoritut tomaatit. 

Mausta kuivatulla oreganolla, suolalla ja pippurilla. 

Lisää lihaliemi ja kypsät makkaranpalat. 

Anna kiehua miedolla lämmöllä ainakin 15 minuuttia, itse keittelin keittoa lähes 45 minuuttia. 

Lisää juuri ennen tarjoilua pasta ja tuore pesiljasilppu. 

Keitä pasta kypsäksi ja tarjoa tuoreen basilikan ja raastetun parmesanjuuston kera.

Vinkki!

Voit tehdä keitosta myös kasvisversion jättämällä makkaran pois.
MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä