


Gluteeniton perunarieska
45 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 20 min
Gluteeniton perunarieska valmistetaan perunasoseesta sekä gluteenittomista jauhoista ja kaurahiutaleista. Ohuiksi paineltujen rieskojen päälle ripotellaan juustoraastetta.
Reseptin ainekset
20 annosta
Gluteeniton perunarieska
500 g
perunasosetta (laktoositon)
1 dl
kasvirasvasekoitetta (rasvaa 15 %)
1
muna
2 dl
gluteenitonta jauhoseosta
2 dl
kaurahiutaleita (gluteenittomia, esim. Semper)
1 tl
suolaa
Pinnalle
85 g
edamjuustoa (raastettuna)
Gluteeniton perunarieska – ohje:
- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa kaksi peltiä leivinpaperilla. Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi.
- Muotoile taikinasta kahden lusikan avulla litteitä, noin nyrkin kokoisia leipäsiä. Ripota pinnalle juustoraastetta.
- Paista yhtä pellillistä kerrallaan noin 10 minuuttia, kunnes gluteenittomat perunarieskat ovat kypsiä ja kauniisti ruskettuneita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat