Maku

Millan gluteenittomat perunarieskat

45 min
GL
KA
LA
4.18
10


 

Tulosta
Teksti Milla Rautanen
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (20 annosta)

  • 500 gperunasosetta (laktoositon)
  • 1 dlkasvirasvasekoitetta (rasvaa 15 %)
  • 1 kplmunaa
  • 2 dlgluteenitonta jauhoseosta
  • 2 dlkaurahiutaleita (gluteenittomia, esim. Semper)
  • 1 tlsuolaa

Pinnalle

  • 85 gedamjuustoa (raastettuna)

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN20 min

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa kaksi peltiä leivinpaperilla. Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi.

Muotoile taikinasta kahden lusikan avulla litteitä, noin nyrkin kokoisia leipäsiä. Ripota pinnalle juustoraastetta.

Paista yhtä pellillistä kerrallaan noin 10 minuuttia, kunnes Millan gluteenittomat perunarieskat ovat kypsiä ja kauniisti ruskettuneita.

MITÄ PIDIT?
4.18