Maku

Millan gluteenittomat perunarieskat

45 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
20 min
GL
KA
LA
4.2
18
Julkaistu: 14.1.2006


Reseptin ainekset (20 annosta)

  • 500 gperunasosetta (laktoositon)
  • 1 dlkasvirasvasekoitetta (rasvaa 15 %)
  • 1 kplmunaa
  • 2 dlgluteenitonta jauhoseosta
  • 2 dlkaurahiutaleita (gluteenittomia, esim. Semper)
  • 1 tlsuolaa

Pinnalle

  • 85 gedamjuustoa (raastettuna)
Tulosta

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa kaksi peltiä leivinpaperilla. Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi.

Muotoile taikinasta kahden lusikan avulla litteitä, noin nyrkin kokoisia leipäsiä. Ripota pinnalle juustoraastetta.

Paista yhtä pellillistä kerrallaan noin 10 minuuttia, kunnes Millan gluteenittomat perunarieskat ovat kypsiä ja kauniisti ruskettuneita.

18 kommenttia