Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gluteeniton perunarieska

45 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 20 min

Gluteeniton perunarieska valmistetaan perunasoseesta sekä gluteenittomista jauhoista ja kaurahiutaleista. Ohuiksi paineltujen rieskojen päälle ripotellaan juustoraastetta.

14.1.2006
Reseptin ainekset
20 annosta
Gluteeniton perunarieska
500 g
perunasosetta (laktoositon)
1 dl
kasvirasvasekoitetta (rasvaa 15 %)
1
muna
2 dl
gluteenitonta jauhoseosta
2 dl
kaurahiutaleita (gluteenittomia, esim. Semper)
1 tl
suolaa
Pinnalle
85 g
edamjuustoa (raastettuna)

Gluteeniton perunarieska – ohje:

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa kaksi peltiä leivinpaperilla. Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi.
  2. Muotoile taikinasta kahden lusikan avulla litteitä, noin nyrkin kokoisia leipäsiä. Ripota pinnalle juustoraastetta.
  3. Paista yhtä pellillistä kerrallaan noin 10 minuuttia, kunnes gluteenittomat perunarieskat ovat kypsiä ja kauniisti ruskettuneita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt