Kotivinkki

Mezepizzat lastataan alkupalapöydän maukkaimmilla sorteilla – ja pohja syntyy näppärästi pitaleivästä!

35 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Aukaistut pitaleivät taipuivat pikaisiksi pizzapohjiksi. Täytä mezepizzat artisokan sydämillä, hummuksella ja fetalla ja paista herkulliseksi pikkupalaksi uunissa.
KA
0
0
Julkaistu: 11.3.2021


Ainekset (8 pientä pizzaa)

  • 4pitaleipää
  • 150 ghummusta
  • 1 tlkartisokan sydämiä (390/240g)
  • 200gpaahdettua paprikaa (säilyke)
  • 150 gkalamata-oliiveja
  • 200 gfetajuustoa
  • ½ rkukorianteria tai persiljaa hienonnettuna
  • 2 rkloliiviöljyä
Tulosta

Mezepizzat valmistuvat helposti näin:

  1. Lämmitä pitaleivät nopeasti mikrossa ja halkaise ne. Pane pitaleivän puolikkaat uuni­pellille leivinpaperin päälle leikkauspinta alaspäin.
  2. Valuta artisokan sydämet ja leikkaa ne neljään osaan. Valuta paahdetut paprikat ja leikkaa ne pienemmiksi.
  3. Levitä pitaleipien päälle hummusta. Lisää artisokan sydämet, paahdetut paprikat ja oliivit. Murustele fetajuustoa päälle.
  4. Paista pizzoja 225-asteisssa uunissa ­15–20 minuuttia. Valuta mezepizzojen päälle oliiviöljyä ja koristele tuoreella korianterilla tai persiljalla.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »