0(0)
Meloni-hapankorppu-voileipäkakku
Munaton
Kasvis
2 h
{
Aktiivinen 1 h
Passiivinen 1 h
Hapankorpuista kootun voileipäkakun täytteessä maistuvat värikkäät melonit ja minttu.
6.7.2017
 |
Maku
Reseptin ainekset
8 annosta
185 ghapankorppuja (neliönmallisia, Oululainen)
1 kplvesimeloni (pieni)
1 kplcantaloupemeloni
minttua (1 ruukku)
Minttupesto
minttua (1 ruukku)
1/2 dlpinjansiemeniä
1 dlrypsiöljyä
2 rklsitruunamehua
3/4 tlsuolaa
Täyte
240 gsmetanaa
200 gfetajuustoa
4 rklminttupestoa
  1. Aloita täytteiden valmistuksella ja tee ensimmäiseksi minttupesto. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  2. Vaahdota täytteen smetana ja murenna joukkoon feta.
  3. Mausta minttupestolla ja sekoita tasaiseksi.
  4. Kuori vesimeloni ja cantaloupe. Leikkaa molemmista meloneista 15 pitkulaista palaa (koko: 1 cm x 1 cm x 10 cm).
  5. Kokoa voileipäkakku. Levitä tarjoilulautaselle 3 hapankorppua. Lisää päälle muutamia mintunlehtiä. Levitä päälle täytettä. Tee kaksi samalaista kerrosta lisää. Lado seuraavaan kerrokseen molempia melonipölkkyjä. Jatka hapankorpuilla vielä toiset kolme kerrosta ja nosta päällimäiseksi melonit.
  6. Anna hapankorppukakun vetäytyä noin tunti ennen tarjoilua jääkaapissa.
  7. Koristele pinta minttupestolla ja tuoreilla mintunlehdillä.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.