Maku

Meksikolainen kanasalaatti

{
Aktiivinen
Passiivinen
Meksikolainen kanasalaatti on täynnä makua ja vie hyvin nälän mennessään.
5
0
Julkaistu: 18.8.2015


Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplbroilerin rintafileitä (150g/kpl)
  • 1 tlfenkolinsiemeniä
  • 4 kplkuivattua chiliä (tai 1 tl vahvaa chilijauhetta)
  • 1 tlsavupaprikajauhetta
  • 1 tlvalkosipulijauhetta
  • 1 tljuustokuminansiemeniä
  • 1 tlmerisuolahiutaleita
  • 2suippopaprikaa
  • 2tomaattia
  • 1 sipuli
  • 2 avokadoa
  • 2maissia
  • 1 rkujäävuorisalaattia
Tulosta
Mittaa fenkolinsiemet, kuivatut chilit, savupaprikajauhe, valkosipulijauhe, juustokumina ja merisuola mortteliin ja jauha.
Paista kanafileet öljyssä kypsiksi.
Pyöritä kanafileet mausteseoksessa ja leikkaa suikaleiksi.
Pilko paprika, sipuli, tomaatti, maissi ja avokado pieneksi ja yhdistä ainekset.
Lisää sekaan silputtu jäävuorisalaatti ja mausta habanero/chiliöljyllä.
Laita salaattisekoitus salaattivadille ja nostele päälle kanapalat.
Tarjoa meksikolainen kanasalaatti esimerkiksi salsan, ranskankerman ja nachojen kera.
MITÄ PIDIT?
5
Kommentoi »