Maku

Mehevät ruistoastit

25 min
0
0

Mehevät ruistoastit

Teksti Mervi Melasniemi
Kuvat Kirsi Salovaara
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 kpl)

  • 8 kplruisleipäviipaletta

Savukalatäyte

  • 200 gtuorejuustoa (ruohosipuli)
  • 200 gsavustettuja silakoita
  • 2 kplkeitettyä munaa
  • 1 dlruohosipulia (silputtuna)
  • 2 rklsitruunamehua
  • 1 tlsokeria
  • 1 tlmustapippuria
  • 172 tlsuolaa

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Valmista ensin täyte. Sekoita tuorejuustoon huolellisesti peratut savusilakat, karkeasti hienonnetut munat ja sipulinvarret. Mausta ja lisää tarvittaessa vähän suolaa.

Täytä ruisleivät seoksella. Kääri ruistoastit alumiinifolioon ja kuumenna grillissä tai uunissa grillivastusten alla.

•Ruistoastit maistuvat myös kylminä, lisää leiville ennen täytteen levittämistä vielä salaatinlehtiä ja kurkku- tai tomaattiviipaleita.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä