1. Paloittele margariini tai voi ja anna sen lämmetä huoneenlämmössä. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin. Sekoita rasva ja jauhoseos käsin tasaiseksi.
2. Lisää rahka taikinaan ja vaivaa vain sen verran, että se sekoittuu taikinaan. Laita taikina jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.
3. Keitä riisiä kalaliemessä noin 40 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä riisi.
4. Paloittele lohifilee noin sentin paksuisiksi siivuiksi. Kuori ja hienonna kanamunat.
5. Kauli taikina jauhotetulla alustalla 20 cm:n pituiseksi ja 15 cm:n levyiseksi suorakaiteeksi.
6. Levitä puolet riisistä taikinalevyn keskelle. Laita puolet hienonnetusta kananmunasta ja lohiviipaleet riisin päälle. Sirottele lohiviipaleille suolaa, mustapippuria ja hienonnettua tilliä. Laita loput munista ja riisistä päällimmäiseksi.
7. Voitele taikinan reunat munalla ja nosta ne täytteen päälle. Paina saumakohdat kiinni tiiviisti. Nosta piiras leivinpaperilla vuoratulle pellille saumakohta alaspäin. Muotoile piiras käsin pyöreäksi.
8. Sulata pakastevoitaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Vedä taikinasta taikinapyörällä tai veitsellä noin sentin levyisiä nauhoja. Aseta taikinanauhat piiraan päälle ristikkäin koristeeksi. Voitele pinta munalla. 9. Paista piirasta uunin keskitasolla 200 asteessa noin puoli tuntia, tai kunnes piiras on saanut kauniin, kullanruskean värin.