Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Maustesuola – 3 maukasta vaihtoehtoa

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Maustesuolat ovat helppoja valmistaa. Sitruuna-rosmariinisuola viimeistelee paistetun kalan ja broilerin. Chilisuola tuo potkua pihviin ja pastaruokiin. Sienisuola on umamipommi eli täynnä pyöreitä, täyteläisiä makuja. Viimeistele sillä liharuoat ja paahdetut juurekset.

13.6.2016
Reseptin ainekset
Sitruuna-rosmariinisuola
1 dl
hienoa merisuolaa
1
sitruunan raastettu kuori (luomu)
½-1
rosmariinioksan lehdet
Chilisuola
1 dl
hienoa merisuolaa
1
punainen chili
1
valkosipulinkynsi
Sienisuola
1 dl
hienoa merisuolaa
2 rkl
kuivattuja tatteja tai muita sieniä

Maustesuola – ohje:

  1. Yhdistä kunkin suolan raaka-aineet erillisissä kulhoissa ja aja hienoksi sauvasekoittimella.
  2. Chili- ja sitruunasuolasta tulee hieman kosteaa. Levitä seos leivinpaperille ohueksi kerrokseksi ja kuivata 100-asteisen uunin keskitasolla (kiertoilmatoiminnolla) 1–2 tuntia. Laita uuninluukun väliin lusikka, jotta ylimääräinen neste pääsee pois. Näin suola säilyy kovettumatta.
  3. Säilytä maustesuolat tiiviisti suljettavissa purkeissa kuivassa paikassa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt