Maku

Mausteiset lehtikaalisipsit

25 min
GL
KA
LA
MA
MU
3.67
1

Trendikkäät ja rapsakat lehtikaalisipsit saavat tässä reseptissä twistiä aasialaisista mauista. Chilin ystävä voi lisätä mausteisiin lehtikaalisipseihin myös chilirouhetta! Kokeile näitä!
Tulosta
Teksti Taina Salovaara
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

  • 120 glehtikaalia (6 lehteä)
  • 1 tlsoijakastiketta
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 2 tlsitruunamehua
  • 1/2 tlsokeria
  • 1-2 rklseesaminsiemeniä

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN20 min

Huuhdo kaalinlehdet, poista lehtiruodit ja revi lehdet paloiksi.

Levitä lehtikaalin lehdet leivinpaperin päälle pellille.

Sekoita soijakastike, öljy, sitruunamehu ja sokeri keskenään. Kääntele liemi ja siemenet käsin pöyhien kaalilehtien joukkoon.

Kuivata lehtikaalisipsejä 150-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes ne ovat rapeita.

MITÄ PIDIT?
3.67