
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaaleaksi ja kuohkeaksi.
Lisää munat yksitellen ja edelleen vatkaten.
Yhdistä toisessa kulhossa kuivat aineet. Lisää ne taikinaan. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Lisää hieman jauhoja tarvittaessa, jos taikina tuntuu kovin löysältä. Se jähmettyy kyllä hieman jääkaapissa.
Siirrä taikina muovipussissa tai -kelmussa 1-2 tunniksi jääkaappiin.
Pyörittele taikina tangoksi ja leikkaa se noin 35 osaan. Pyörittele taikinapalat 8-10 sentin pituisiksi ja sentin levyisiksi tangoiksi. Pyörittele tangot kaneli-sokerisekoituksessa niin, että seosta tarttuu taikinan pintaan.
Kiepauta taikinatangot S-kirjaimen muotoon.
Nosta S-kirjaimet leivinpaperille, uunipellille.
Paista 175-asteisen uunin keskitasolla kauniin värisiksi ja kypsiksi, noin 15 minuuttia. Jäähdytä ritilällä.
Säilytä keksit tiiviissä rasiassa, jotta ne pysyvät rapeina.