Kotivinkki

Mausteinen tomaatti-halloumkastike

{
Aktiivinen
Passiivinen
0
0
Julkaistu: 21.6.2010


Ainekset

  • 200 ghalloum juustoa
  • 3sipulia
  • 1valkosipulinkynsi
  • öljyä
  • 1 tljeeraa eli juustokuminaa
  • 1 tltuoretta inkivääriä raastettuna
  • 3 tlcurrya
  • 1 tlchilijauhetta
  • 1½ tlkorianteria jauhettuna
  • ¼ tlkurkumaa
  • ½ tlhunajaa
  • (suolaa)
  • 1 tlktomaattimurskaa tai paseerattuja tomaatteja
  • 2eriväristä paprikaa suikaleina
Tulosta

1. Paloittele halloum isoiksi kuutioiksi.

2. Kuori ja paloittele sipulit ja valkosipulin kynsi.

3. Kuumenna öljy kasarissa ja ruskista siinä juustopalat nopeasti kauttaaltaan kullanruskeaksi. Nosta juustokuutiot talouspaperille valumaan.

4. Lisää kasariin öljyä. Kuumenna ja kuullota siinä sipuli, valkosipuli ja juustokumina.

5. Lisää pannulle inkivääri, curry, chilijauhe, korianteri, kurkuma ja hunaja. Paista aineksia 2–3 minuuttia koko ajan sekoittaen.

6. Lisää joukkoon tomaattimurska, juustokuutiot ja paprikasuikaleet. Hauduta hiljalleen 2–5 minuuttia. Mausta tarvittaessa suolalla.

7. Tarjoa lisäkkeenä itämaista riisiä tai kokojyväriisiä.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »