Maku

Mausteinen raparperikiisseli

0
0

Perinteinen lapsuuden herkku inkiväärillä ja kanelilla maustettuna. Ripaus muscovadosokeria, päälle kermavaahtoa ja tarjolla on herkullinen jälkiruoka.
Tulosta
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä

Ainekset (8 kpl)

  • 1 lvettä
  • 6 dlraparperinpaloja
  • 1 dlsokeria
  • 0,5 dlmuscovadosokeria
  • 7 rklperunajauhoja
  • 1,5 dlvettä
  • 2 rkllimettimehua
  • 1 tlinkivääriraastetta
  • 1 tlkanelia
  • 2 dlkuohukermaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Keitetään raparperinpaloja inkiväärillä ja kanelilla maustetussa vedessä kunnes ne hajoavat. Lisätään joukkoon sokerit. Sekoitetaan perunajauhot puolentoista desilitraan vettä sekä limettimehuun. Lisätään seos kiisseliin ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kiehautetaan koko ajan sekoittaen ja maustetaan. Tarjoillaan kermavaahdon kera.

MITÄ PIDIT?
0