Kotivinkki

Mausteinen hilloke

0
0

Mausteinen hilloke

Teksti Kotivinkki
Kuvat Kristiina Hemminki
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 1 lpunaherukoita tai karviaisia
  • 1kanelitanko
  • 4mausteneilikkaa
  • 6maustepippuria
  • 1 dlvettä
  • ½ dlviinietikkaa
  • 1 dlsokeria
  • 1 dlfariinisokeria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Sulata marjat kohmeisiksi.

2. Laita kanelitanko, neilikat ja pippurit sideharsonpalaan ja kietaise se narulla pussiksi. Sekoita kattilassa vesi, etikka, sokerit ja maustepussi. Kiehauta liemi.

3. Laita marjat liemeen ja anna kiehua kannen alla hiljalleen 20 minuuttia. Poista maustepussi. Jos hilloke vaikuttaa liian vetiseltä, jatka keittämistä ilman kantta.

4. Jäähdytä hilloke ja pakkaa se purkkeihin. Säilytä hilloke jääkaapissa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä