0(0)
Maukas mantelikakku
Julkaistu 2.4.2012
Kotivinkki
Reseptin ainekset
400 gmantelimassaa
4kananmunaa
2 rklvehnäjauhoja
1½ tlleivinjauhetta
mantelirouhetta
tomusokeria
kirsikoita

1. Raasta mantelimassa ja laita se leivonta-kulhoon. Lisää munat raasteeseen yksitellen, koko ajan vatkaten. Vatkaa seos vaahdoksi.

2. Sekoita keskenään vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sekoita jauhot munavaahtoon.

3. Voitele ja jauhota vuoka mantelirouheella. Kaada taikina vuokaan.

4. Paista kakkua 175-asteisen uunin alatasolla 35–40 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Kokeile kypsyyttä cocktailtikulla kakun keskeltä. Jos tikku jää kosteaksi, jatka paistamista. Koristele kakku tomusokerilla ja tarjoa sen kanssa tuoreita kirsikoita.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.