Kotivinkki

Mäti-kantarellitoastit

0
0

Mäti-kantarellitoastit

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 viipaletta)

  • 4 siivuapaahtoleipää
  • voita
  • vettä
  • väkiviinaetikkaa
  • 4luomukananmunaa
  • suolaa
  • kourallinenpakastettuja kantarelleja
  • pippuria
  • 200 gsiianmätiä
  • ruohosipulia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Leikkaa paahtoleipäsiivu kahteen osaan ja paista ne pienessä määrässä voita.

2. Laita laakeaan kattilaan vettä ja jokaista vesilitraa kohti 0,5 dl väkiviinaetikkaa. Kuumenne kiehumispisteeseen ja kaada munat mukin kautta veteen ja keitä 3 minuuttia kevyesti poreilevassa vedessä. Mausta suolalla.

3. Paista kantarellit voissa rapeiksi ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Kokoa leivät nostamalla uppomunat, kantarellit ja lusikalla muotoiltu mäti leiville. Koristele ruohosipulilla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä