Kuumenna uuni 175 asteeseen.
Vatkaaa kulhossa pehmeä voi ja sokerit kuohkeaksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen ja edelleen vatkaten.
Yhdistä toisessa kulhossa rouhitut pistaasit, vehnäjauhot, teelehdet ja leivinjauhe.
Lisää kuivat aineet taikinaan vuorotellen kerman kanssa. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
Levitä taikina suorakaiteen muotoiseen, voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (tilavuus 1-1 1/2 l). Tasoita pinta lastalla.
Paista uunin keskitasolla 40 minuuttia tai kunnes kakku on tikulla testattaessa kypsä. Anna jäähtyä ritilällä.
Kuorruta vasta täysin jäähtyneenä.
Sekoita mascarponejuusto, tomusokeri ja limetinkuori. Levitä seos aaltoilevasti kakun päälle.
Viimeistele rouhituilla pistaaseilla.
Tarjoa haudutetun teen tai kahvin kanssa.