Vatkaa kuivassa ja puhtaassa kulhossa sähkövatkaimella huoneenlämpöiset valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
Lisää sokeri vähän kerrallaan ja edelleen vatkaten, kunnes valkuais-sokerivaahto on raskasta ja kiiltävää. Tähän menee noin viisi minuuttia.
Siivilöi marengin joukkoon maissitärkkelys ja matcha. Sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi sitruunamehu ja sekoita tasaiseksi.
Siirrä marenkimassa pursotinpussiin.
Pursota marenkimassasta pieniä kransseja leivinpaperille, uunipellille.
Kuivata marenkeja 125-asteisen uunin keskitasolla noin tunti. Ne ovat valmiita, kun ne tuntuvat keveiltä ja irtoavat leivinpaperista.
Notkista mascarpone ja sekoita siihen rahka. Mausta tomusokerilla, sitruunamehulla.
Annostele mascarpone-rahkaseosta pavlovalle.
Koristele tuoreilla hedelmillä ja marjoilla sekä halutessasi ripauksella matcha-teetä.