Maku

Marsalavaahto hedelmien kera (Zabaglione Florio)

35 min
GL
LA
MA
4
0


 

Tulosta
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Martti Leppä, A-lehtien kuvatoimitus

Ainekset (6 annosta)

  • 6 kplkeltuaista
  • 1 dlsokeria
  • 1 1/2 dljälkiruokaviiniä (Marsala)
  • 2 tlappelsiininkuoriraastetta

Koristeluun

  • 6 rklpistaaseja (rouhittuna)

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN

Vatkaa keltuaiset ja sokeri teräskulhossa, kunnes seos on vaaleaa ja kuohkeaa.

Tarjoa marsalavaahto hedelmien kera italialisen aterian jälkiruokana.

Sisiliassa pistaaseja on myynnissä myös kuorittuina ja suolaamattomina, jolloin ne sopivat suoraan jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Jos et saa sellaisia, osta ns. tavallisia, kuori ja huuhdo suolat pois siivilässä kylmän veden alla. Kuivaa pistaasit ja rouhi.
MITÄ PIDIT?
4