Maku

Marsalavaahto hedelmien kera (Zabaglione Florio)

35 min
{
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
GL
LA
MA
4
0


Ainekset (6 annosta)

  • 6 kplkeltuaista
  • 1 dlsokeria
  • 1 1/2 dljälkiruokaviiniä (Marsala)
  • 2 tlappelsiininkuoriraastetta

Koristeluun

  • 6 rklpistaaseja (rouhittuna)
Tulosta

Vatkaa keltuaiset ja sokeri teräskulhossa, kunnes seos on vaaleaa ja kuohkeaa.

Tarjoa marsalavaahto hedelmien kera italialisen aterian jälkiruokana.

Sisiliassa pistaaseja on myynnissä myös kuorittuina ja suolaamattomina, jolloin ne sopivat suoraan jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Jos et saa sellaisia, osta ns. tavallisia, kuori ja huuhdo suolat pois siivilässä kylmän veden alla. Kuivaa pistaasit ja rouhi.
MITÄ PIDIT?
4
Kommentoi »