Maku

Marsalavaahto hedelmien kera (Zabaglione Florio)

35 min
3
0

Marsalavaahto hedelmien kera (Zabaglione Florio)

GL
LA
MA
0
3
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Martti Leppä, A-lehtien kuvatoimitus
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 6 kplkeltuaista
  • 1 dlsokeria
  • 1 1/2 dljälkiruokaviiniä (Marsala)
  • 2 tlappelsiininkuoriraastetta

Koristeluun

  • 6 rklpistaaseja (rouhittuna)

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN

Vatkaa keltuaiset ja sokeri teräskulhossa, kunnes seos on vaaleaa ja kuohkeaa.

Tarjoa marsalavaahto hedelmien kera italialisen aterian jälkiruokana.

Vinkki!

Sisiliassa pistaaseja on myynnissä myös kuorittuina ja suolaamattomina, jolloin ne sopivat suoraan jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Jos et saa sellaisia, osta ns. tavallisia, kuori ja huuhdo suolat pois siivilässä kylmän veden alla. Kuivaa pistaasit ja rouhi.
MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä